Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friendcation x Tjejmiddag med Lindex

 

Wow, vilken otrolig trevlig kväll vi igår. 30 tjejer, ett fantastiskt showroom med grym mat, sminkstationer och möjligheter att känna och klämma på Lindex SS19 kollektion före någon annan. Det är som alltid oerhört roligt att bjuda in 30 tjejer från vårt nätverk Friendcation, och speciellt denna gången då det var tillsammans med Lindex. Kvällen bjöd på många skratt och jag hade tillsammans med min parhäst Louise en riktig pangkväll – som alltid när vi arrangerar dessa events med Friendcation.Det är något speciellt att gå från idé till skiss, till kontakt, plan, planering och slutligen färdigt event. Vi gör ju allt själva och visst, det är mycket jobb men där kompletterar jag och Louise varandra bra. Vi har kunskapen och erfarenheten kring detta, och bygger dagligen ut vårt nätverk.Kvällen började med en välkomstskål med alla tjejerna. Sen högg vi in på mat, styling (tack Glossybox & Bokadirekt.se!) och såklart kläderna. Tjejerna gick bananaz! Vi älskar det! Det provades kläder hej vilt och jag fick äntligen leva ut mina stylistdrömmar och Louise sina ”fortune wheel” persona där snurr på det stora rosa Glossy-hjulet kunde ge vinst.

Men nog om det, kan vi prata om hur härliga tjejerna var? Vilken jäkla dröm att få vistas bland alla dessa underbara varelser. Det går lite hand i hand med Lindex kvinnliga styrka och satsning. Visste ni att de har 97% kvinnor i företaget? Det är power om något!

Efter en stund körde vi ”round the table” som vi ALLTID kör på alla tillställningar/resor vi anordnar. Det är fint. Från hjärtat. Vi kommer aldrig tumma på det. Hur lång tid det än tar. Varje tjej ska få sin stund.

Att SS19 är en grand slam är redan spikat. Så låt oss istället fokusera på den fantasiska energin som kvällen gav. Vi ser framemot höstens event (ja, det är redan spikat!) med Lindex och välkomnar er att deltaga.

Stort tack till samtliga, we had a blast och vi hoppas vi ses snart igen! ♡ P.s För att se mer bilder så kolla gärna #Friendcationse på IG och vill du gå med i Friendcation så gör du det här!

Foto: Alma Vestlund och Joanna Swica.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!