Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måndag

Kan varje måndag vara så bra som igår? Vaknade vid sju, låg och skrev till nio i sängen med en kaffekopp bredvid mig. Sen fotade jag ett inlägg till bloggen som kommer upp i veckan och svarade på lite mail. Framåt 12 gjorde jag lunch och därefter promenerade jag bort till Kronobergsbadet för att simma med Helena. Hon hakade på mig på mitt pass vilket bestod av:

Insim 150 meter
Teknikträning 400 meter valfri övningar
Fartpass nedan, simmas på strax runt 26s per 25m.

Serie 1 med 45 s vila mellan varje intervall:
4×50 meter
4×100 meter

Serievila 2-3 minuter

Serie 2 med 60 s vila mellan varje intervall:
4×100
4×75 med tempoökning sista 25:an

Avsluta med 5×10 meter maxsimning innan nedvarvning.

Och det gick så jädra bra! Kände mig stark trots strulande nacke. Så oerhört lättad över det.

Fortsatte med snabb fix hemma och därefter drog jag till Cafe Opera för Gulddraken. Bästa Elin och Hantverkare vann mellan-kategorin i restaurang vilket var helt rätt! Det var en bra tillställning även om, som förra året, folk inte hade respekt att hålla truten när prisutdelning och nomineringar delades ut fråm scen.

Jag lämnade efter en stund och sprang bort till Europahuset där jag mötte upp Sandy för invigningen av Hart54 där jag även hade fått frågan att svara på ett par frågor under en paneldebatt. Avslutade kvällen med att fika med Sandy och diskutera livet. Jag gillar Sandy. Vi har inte känt varandra länge men vi är så oerhört  ofiltrerade med varandra. Det finns inget ämne som är för känsligt. Uppskattar det och jädrar vad sjuka samtalsämnen vi har ibland (okej, rätt ofta).

Bra måndag, nyper mig fortfarande i armen över vilken vardag jag har skapat mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ♥️♥️♥️

    Elin 2019-02-14 08:02:04
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!