Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Längdskidor på Gärdet


I går drog jag på mig pjäxorna, knäppte igen jackan och åkte bort till Gärdet där jag mötte upp Anna för lite längdskidor. Jag och Anna har lärt känna varandra via Friendcation när hon började springa långpass med mig och några andra. Det är verkligen så roligt att lära känna dessa olika tjejer och kunna bygga på en relation så att det inte känns konstigt eller stelt att stämma dejt på ett fält en isig onsdagseftermiddag.

Jag blev positivt överraskad över spåren på Gärdet, jag trodde inte att de skulle vara så ”hårda” som exempelvis uppe i Högbo. Men de var faktiskt väldigt bra och vi fick ihop 6 km och klev ur spår lagom när solen hade gått ner och temperaturen sjönk.

Nu vill jag bara åka mer. Hoppas på att kunna dra iväg över dagen nästa vecka/helg. Det hade varit så roligt. Vad jag har hört så finns det en del bra spår runt om Stockholm som ligger nära.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Såå kul, vill också men det finns tyvärr inte så bra spår där jag bor!

  Josefine 2019-02-07 12:48:47 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Härligt med längdskidor! Tips här har dem längre spår: https://www.skidspar.se/stockholm/haninge/rudans-friluftsgard. Behöver man betala ngn avgift när man åker på gärdet?

  Fia 2019-02-07 10:43:17
  Svara
 • Finns massor av grymma spår här. Kolla in skidspar.se – bibeln för längdåkare. Täby och konstsnöspåret i Saltis är två av mina favvisar när det är halvkasst väder.

  pilla 2019-02-07 08:57:19 http://runwaytoadventures.com
  Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!