Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inte utan mina snowjoggers

Magväska som rymmer väldigt mycket (viktigt) finns här, hårspännen finns här och snowjoggers finns här . Jackan är från New House (slut) och kjolen köpte jag i Krakow på Stradivarius och är slutsåld men finns en liknande här.

Okej, om vi bortser från att jag har satt hårklämmorna åt fel håll (vilket jag upptäckte 2 timmar efter att Alex tog bilderna) så kan vi alla vara överens om att snowjoggers är THE thing när man bor i norden? Hur överlevde jag vintrarna innan? Igår när vi gick till Newt så spatserade jag rakt fram, genom slask och snödrivor medan resten av människorna på gatan hoppade omkring som om vi lekte hela havet stormar.

Hej på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!