Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Låt kortleken bestämma träningen

Linne (klick!) Tights (klick!) Sportbh (klick!)

Idag fick Alexander bestämma träning vilket passade mig perfekt då jag både fick rörelse och kompistid. Vi möttes upp på Sats NK och efter 10 min uppvärmning på bandet slängde han fram sin telefon där han hade valt ut 4 övningar som skulle rulla tills alla 52 kort var dragna. Appen heter DeckWorkout och man kan bygga sina pass lite hur som.

De fyra övningarna som han hade valt var följande på skärmen. Jokrarna bestod av 10 burpees.

Det började förjävligt. Den jädra kortleken var oblandad (hur nu en digital sådan kan vara det) och vi fick 7 kort på raken med ball over shoulder. Jag hade en 20 kg boll och när jag på femte kortet efter 8 och 13 st repetitioner på föregående kort fick 12 repetitioner kved jag. Jag hann tänka att mina simtester senare på eftermiddagen var ett minne blott och hann precis avsluta när mobilen drog fram en joker. Faaaan då.

Vi avslutade med 416 reps totalt och svetten var ett faktum. Men jädrar vad kul det var! 30 minuters fullt ös och sen var man klar. Kändes väldigt konstigt när jag annars är van vid 60-120 minuters pass. Ha!

Nu väntar lunch med Elin, är VRÅLHUNGRIG! Måste fylla på lite extra inför simningen i eftermiddag. Har 200 och 400 m tröskeltester. Oerhöert opepp på det. Nåja. Ha en fin dag, kram på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Shit vilken kul app!! Måste testa snarast!

  Sara 2019-02-05 00:16:09
  Svara
 • Vad heter denna fantastiska (eller hemska haha) app?

  Ebba 2019-02-04 17:35:28
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Ebba! Nu läser du om blogginlägget en gång till med ett lugnare tempo, för där står namnet 🙂

   joannaswica 2019-02-04 17:40:37
   Svara
   • Svar på joannaswicas kommentar.

    Ops, nu skäms jag.. SORRY😅

    Ebba 2019-02-05 08:05:02
    Svara
    • Svar på Ebbas kommentar.

     Haha ingen fara, men jag har slutat att ge svar på tydliga saker, samma sak på IG. 🙂 Inte för att låta dryg, men för att jag själv har gjort samma miss och kommit på mig själv att inte ta in vad jag egentligen läser. Allt ska gå så fort fort fort!

     joannaswica 2019-02-05 08:43:30
     Svara
     • Svar på joannaswicas kommentar.

      Jag förstår dig helt och hållet! Nåväl, lesson learned😉 Tack förresten för all träningsinspiration du ger, du är min absoluta favorit på både blogg- och instagramfronten. Så klok, cool och duktig!

      Ebba 2019-02-05 17:09:38
      Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!