Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyårslooken

Hur drömmig klänning från Ilse Jacobsen? Kommer aldrig göra mig av med denna klänningen, den passar verkligen till allt. Sminkningen gjorde jag efter jag tog bilderna på klänningen (viktigt att fånga ljuset ju!) och där använde jag min highlighter palett från Ofra (finns här!) för både kinder, ögonlock och skuggning, double-lip läppstift från Benefit (finns här!) i färgen Coral Confessions och brynprodukter från Benefit (finns här!). Som bas körde jag en lätt tintad dagkräm med spf 30 (finns här!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Trodde först att du färgat ditt hår på första bilden! Snyggt!!
  Hade du solfaktor 50 innan dina ärr också?

  Linda 2019-01-03 20:11:14
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Ah min utväxt är väldigt påtaglig nu 🙂

   Det hade jag 🙂 men har blivit ännu noggrannare nu.

   joannaswica 2019-01-04 03:25:38
   Svara
 • jag har kommit på varför jag gillar dig och din blogg så mycket. för att du tar plats. det är fantastiskt. fortsätt med det!

  Sara 2019-01-02 15:35:09 http://www.traningsgladje.se
  Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!