Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans träningslista V50


VECKANS PASS:
Måndag: 75 min löpning (zon 3)
Tisdag: Benpass.
Ons: 90 min cykelintervaller (zon 3-4-5)
Tors: Cirkelfys boxning med Pischa.
Fre: Löpning 40 min + 4 x 2 min intervaller tröskel på morgonen och överkroppsstyrka eftermiddagen.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis bliiiiiiir *trumvirvel* ….Calle som tog sig igenom ett benpass med mig utan att vi hamnade i bråk med varandra en enda gång. Det är fan framsteg.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mina cykelintervaller i onsdags var brutala. Jag tittade på mig själv i spegeln och såg hur mina ben rörde sig fram som om de vore dopade. Jäklar vad bra jag höll mig i mina pulszoner. Jag är amazed.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Kenta – Just idag är jag stark.

VECKANS MOTGÅNG:
Har gett upp när det kommer till simningen. Har skolkat hela veckan och har inte ens dåligt samvete för det längre. Skrev till Coach Simon och uppdaterade honom om läget. Förhoppningsvis får jag tillbaka suget på semestern då jag kommer kunna simma där samt nere i Egypten i januari.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har haft en så oerhört bra träningsvecka och jag kommer på mig själv att må som bäst när det ser ut såhär. Visst har varit mastig och kroppen känns väldigt trött idag, men det är en del av utvecklingen. Tuffa block (veckor)varvat med lugnare block. En hård vecka kvar, sen blir det mindre träning och mer återhämtning på Sri Lanka i 2 veckor. Sen går jag på nästa block i min träning. Jag ser redan framemot den.

VECKANS HELL YEAH:
EN vecka kvar nu, oj oj oj…kan knappt tro att det är sant!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: VILA.
Söndag: 100 minuter löpning zon 2.

VECKANS EXTRA:
Veckans plåtning med Reebok var så sjukt sjukt bra. Jag längtar efter att få visa er bilderna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!