Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans träningslista v49

VECKANS PASS:
Måndag: VILA
Tisdag: VILA
Ons:75 min löpning zon 3.
Tors: Styrka överkropp på morgonen + 90 min cykelintervaller kväll.
Fre: Helkropps WOD + ben.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis är Alexander som lurade med mig på en riktig jobbig WOD (lägger upp nästa vecka) och fick mig att se rött 30 minuter in i den. Snyggt Alex! Den behövde jag!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Slaktade löpningen. Den gick riktigt bra och jag tror faktiskt min snittpuls har förbättrat sig, får se vad coach säger om 2 veckor.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Robyn – Cobrastyle

VECKANS MOTGÅNG:
Skolkade från simningen. Det var bara det, utöver det så går det bra. Fortfarande för säsong och jag känner mig stark.

VECKANS REFLEKTION:
Har tänkt mycket på det jag skrev om här. Jag tycker det är sorgligt att det fortfarande är så många som har en sådan skev syn på kroppsform, träning och hälsa. Att det nästan alltid är tjejers övervikt påpekas, tjejer som figurerar i sociala medier och stolt visar sina kurvor. Direkt haglar kommentarerna. Men sen ser man hur vissa av männen som tränar styrkelyft, med exakt samma ”övervikt” får hejjarrop och inte alls samma negativitet. Ordet hälsa nämns inte ens. Jag är så less att höra hur andra ska stämpla på vad hälsa är. Ingen människa är sig lik och därför inte heller ens välmående. Det är inte svart eller vitt.

VECKANS HELL YEAH:
Min vinst i Guldhjärtat!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Löpevent med Suunto / Sportamore.
Söndag: VILA.

VECKANS EXTRA:
Jag ska lära mig en ny sport i januari! DEN NI! Så pepp för att berätta om det för er. Håll utkik nästa vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!