Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag vann Guldhjärtat – Årets Social Media Profil!

När ni läser detta inlägget så har ni förmodligen fått reda på att jag har vunnit Årets Guldhjärta – Social Media Profil. Jag kommer tyvärr (eller mja..) befinna mig i Krakow, närmare bestämt på en restaurang med 12 härliga tjejer och med allra största säkerhet vrål-skåla samma sekund som de säger mitt namn på galan hemma i Stockholm. Tidpunkten är redan synkad med Kristian som håller i prisutdelningen på Berns om man säger så.

Men som sagt, jag har redan vetat om vinsten i 3 dagar och har skrivit detta inlägget i en ren eufori direkt när jag fick samtalet från Kristian som inledde med att säga ”..det var ju dåligt planerat att åka till Krakow just denna helgen”. Jag skrattade till när han sa det och tänkte på mitt meddelande jag skickade förra veckan där jag försökte fiska i vem som vann genom att lite cheeky svara ”Antar att jag inte vann då ni inte har bett mig om en tack-video ännu”. Inte visste jag att samtalet som jag precis avslutade skulle innehålla orden ” Grattis till vinsten, synd att du ej kan ta emot den på lördag!”

Det kommer bli svårt att hålla tyst om detta, för det enda jag vill är att lägga upp ett inlägg och tacka alla er NU direkt. Men istället ligger jag i soffan hemma på Kungsholmen med möra ben efter kvällens löpning och är SÅ JÄVLA GLAD. Måste stanna upp flera gånger när jag skriver detta inlägget och bara ta in det.

Jag verkligen längtar tills lördag och jag kan ringa upp Kristian så min tackhälsning kan livestreamas på Berns. Det ska bli så jädra roligt att få gå ut med att jag har vunnit. Guldhjärtat har för mig varit en grej ”riktiga” träningsprofiler vinner då jag aldrig har sett mig som en träningsprofil på det sättet. Jag är ju inte en PT, jag syns inte i TV, jag är inte super vältränad  jag har inte ett stort konto och jag gör inga supertider på tävling – jag är bara jag.

Så jag är oerhört tacksam för detta. Tack. Av botten av mitt hjärta. Tack Tack Tack! Det var tydligen oerhört många som röstade på mig samt gav fina nomineringar vilket gör mig rörd.

Vill ge er alla en kram, ni betyder massor för mig.

Tack.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!