Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett alternativ till nyår


You know me, glitter är ju något förekommande i garderoben och jag vill tipsa om denna (klick!) godingen från Lindex i Metallic-paljetter och hög krage. Fick hem den förra veckan och var först lite osäker på hur jag skulle styla den till en middag jag skulle gå på. Men det blev ju hur bra som helst med ett par utsvängda kostymbyxor, silvrig heels och silversmycken.

Jag tänker även att den kan vara riktigt snygg till min korta skinnkjol.

Succé!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Även nyfiken på var byxorna är ifrån?

  Hanna 2018-11-29 13:39:29
  Svara
 • Skitsnyggt hörrö!!! O med skinnkjol också. ohlala

  Martina 2018-11-28 11:34:56
  Svara
 • Helt annan fråga; Du som reser mycket och har koll på träning, kan inte du göra en lista på hotell du varit på som också har schyssta gym? Blev så sur den här helgen då ”välutrustat” visar sig vara lite hantlar och ett löpband. Två olika hotell, skitgym på båda ?

  Ewi 2018-11-27 20:39:18
  Svara
  • Svar på Ewis kommentar.

   Hej!

   Oj, bred fråga. Har bott på ganska många. Städer? Världsdel? 🙂

   joannaswica 2018-11-27 20:50:06
   Svara
   • Svar på joannaswicas kommentar.

    Mest södra Sverige, Gävle och ”neråt”. Jag försöker välja hotell efter gym men blir väldigt ofta besviken. Känns som de vinklar bilder och snackar en massa för att få det framstå som bättre än det är. Har man inte redan bott på plats blir det chansning på chansning… Tänkte eftersom du reser i ditt jobb, gillar resor privat och även vid event och Friendcation, att du troligen har bättre koll än de flesta! ?

    Ewi 2018-11-28 06:51:59
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!