Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friendcationkonfa på Clarion Sign


Igår checkade jag och Louise in på Clarion Sign  för vår efterlängtade Friendcation-vinterkonfa! Vi har en sista resa detta året (drar till Krakow med 14 tjejer på fredag) med Friendcation sen går vi på lite julledighet. Men innan dess så finns det väldigt mycket att få klart, sätta struktur för 2019 samt gå igenom vad som har gått bra och mindre bra. Det är viktigt vad man än jobbar med att stanna upp och titta i backspegeln för att inte ta göra samma missar och se vad man kan utveckla ännu mer. Att ha koll på sina styrkor och svagheter basen i ett partnerskap och det känns som att vi har hittat en grym balans mellan att vara goda vänner och jobba tillsammans. Vi vågar säga åt varandra, ta obekväma samtal samt credda varandra. Vi vet vår USP och istället för att begränsa varandra så ger vi dem mer glöd och helt enkelt låter varandra våga att vara vårat allra bästa jag. Vilket jag även tror märks i Friendcation – våra personligheter speglar gruppen och tillsammans med alla grymma tjejer blir det en sådan fantastisk dynamik.


Vår plan var att placera oss i vårt lilla konferansrum som Peder på Sign hade bokat åt oss, men när vi checkade in och fick reda på att han dessutom hade ordnat med uppgradering till självaste sviten i Penthouse så tittade vi på varandra och var väldigt överens – vi lämnar inte rummet!


Men innan vi började konferera tog vi oss ut till poolen, 39 grader i vattnet och stadiga -1 i luften. Perfekt! Vi var helt ensamma, himmeln var rosa och stan pulserade av trafik vars förare skulle hem och förbereda sig inför en ny vecka.

Tack för den fina uppgraderingen, vi är nu mer än redo för 2019!

P.s Kvällen slutade med att vår Vinterexpeditionsresa (läs mer om den här) blev slutsåld. Det var lite pricken över i:et. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!