Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Q&A IG-STORY DEL 2

1. Kommer du från en förmögen familj?
Nej det gör jag inte.

2. Vad tjänar du på detta? Alltså din blogg och instagram? För du gör inte så mycket samarbeten som andra som är lika stora som dig?
Jag tjänar tillräckligt för att i framtiden ha ett helt okej ”fuck you” konto. Men jag hade kunnat tjäna mer om jag gjorde mer samarbeten, vilket jag är väldigt selektiv med. Det är klart jag vill utveckla bloggen och mitt egna varumärke, men samtidigt känner jag att jag inte vill stressa och sälja min själ så som jag har sett många har gjort i form av att jobba gratis, bränna ut sig själva i jakten på ”fame” och ett umgänge i den rätta klicken för att få mer följare och samarbeten. Det är en balansgång, en skev men jävligt rolig balansgång.

3. Detta är ingen fråga från mig utan från min killkompis som hälsar att om du någonsin blir singel så vill han gå på dejt med dig!! 🙂
HA! Låter denna komma med för att låta mitt ego få sig en boost.

4. Hur delar du upp och planerar din vardag när man både har eget och är anställd?
Då jag har ett jobb som litar på att jag gör det jag ska även om jag jobbar off-site och bestämma mina arbetstider under rimliga gränser så kan jag kombinera mitt jobb med mina sociala medier rätt OK. De dagar jag jobbar hemifrån så börjar jag oftast jobba så fort jag vaknar vid sextiden och pausar 2 timmar mitt på dagen för exempelvis möten, events eller andra happenings. Den tiden jobbar jag ikapp efteråt då jag slipper pendlingen till och från kontoret och hellre sitter på kvällen en timme eller två. Jag är dock mer effektiv när jag jobbar hemifrån vilket gör att jag sällan behöver jobba ikapp. Jag har slitit för det förtroendet och ser det som en självklarhet. Jag är även helt OK med att alltid finnas tillgänglig med tanke på det yrke jag har. Jag reser en del med jobbet i perioder och får ofta samtal/mail kvällar och helger. Vilket ger fördelar då jag hellre tar flex och ledighet istället för övertid. Många av mina inlägg är tidsinställda och skrivs på helgerna och publiceras under dagarna i veckorna. Det är en hel del pussel och nej, jag är aldrig helt ledig. Jag vet att det inte är hållbart i längden, men jag har inte ännu funderat ut hur jag ska lösa det och känner ingen stress med det heller så länge det funkar.

5. Hur hanterar din kille att du är så öppen med allt? Du är ju ändå rätt offentlig. Blir han svartsjuk??
Jag tycker han hanterar det bra, tror och hoppas han tycker det är roligt. Det är stor skillnad på att vara personlig och privat. Angående svartsjuka så har jag ej upplevt det. Däremot kan han nog bli lite avundsjuk på att jag åker iväg på roliga resor, vilket är ett jobb som allt annat. Ibland funkar det att han kan hänga med och ibland inte. Det har alltid varit viktigt för mig i ett förhållande att inte ”sitta” ihop.


6. När kommer podden tillbaka?
Just nu vet jag faktiskt inte, vi har båda sjukt mycket att göra och utan sponsorer så blir det svårt. ♡

7. Har du körkort
Självklart!

8. Vad är det första du tänker på när du vaknar på morgonen?
Vad händer?!

9.Vad är det längsta lopp du har sprungit?
Sprang EcoTrail förra året som var 45 km.

9. Stämmer det att du har varit förlamad?
Ja det stämmer, var helförlamad för 14 år sedan då jag fick en sjukdom som heter Guillain Barré.

10. Är nyfiken på vad du jobbar med? Utbildning? Läs om det här.

11. Vilka länder har du varit i och vad har du för drömresemål?
Jag har varit i följande länder: USA, Kanada, Mexico, Colombia, Sydafrika, Tunisien, Marocko, Israel, Turkiet, Grekland, Italien, Spanien, Frankrike, Irland, England, Tyskland, Schweiz, Österrike, Ukraina, Polen, Vitryssland, Lettland, Estland, Finland, Norge, Danmark, Thailand, Filippinerna, Hong Kong, Kina, Indien, Curacao. Tror det var alla? Känns som jag har missat något land? De länder jag vill resa till är: Brasilien (ska dit nästa månad), Singapore, Australien, Nya Zeeland, Island, Skottland, Kuba , Tanzania, Sri Lanka, Japan…ÄH jag vill besöka resten av världen.  Alla länder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hjälp !! Letar efter en snygg sån där keps som du har, tips ? Den får inte vara för grund ”platt” uppepå det tycker inte jag är snyggt !

    Fanny 2018-08-09 22:54:11
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!