Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stiltisdag: Mörka begär

Jag vet att det är mitt i sommaren och det är glatt och ljust som gäller nu, men jag älskar ju mörka färger, speciellt svart och leopard. Så jag kunde därför inte låta bli att sätta ihop en liten wishlist på lite godingar jag gärna hade sett få flytta hem till mig. Om vi börjar med den gröna armyskjortan från Mango, den är mycket finare i verkligheten då jag redan har varit och känt på den då jag tänkte beställa den i veckan. Den kommer bli så fin till ett par jeans och boots i höst. Men även nu på sommaren till exempelvis en skinnkjol och flats. Vidare till väskan från Gucci – hur fin? Jag vill ha en lite större väska och egentligen så är denna lite för liten för mina behov men den är ju jäkligt läcker. Ingen wishlist utan leopard, det är sen gammalt. Skärp, kappa och kjol – ös på bara! Samma sak gäller setet Ganni, bootsen från Gestuz samt flatsen från Balenciaga, jag känner lite att min garderob inte är helt komplett utan dessa.

Det enda som saknar på listan är ett par svarta lite utsvängda kostymbyxor med satinrand på sidan samt en skjorta i mörkgrå mocka. Vart hittar man det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Joanna Swicas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry