Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Denim, tropisk löpning och IM-feber.

 

Jeans Dr Denim, skjorta Ralph Lauren, skor Zara och väska Zara 

Så var vi inne i en ny vecka och det märks att det börjar lugna ner sig lite på jobbet. En oerhört hektisk tid är snart över och det ska bli skönt att få lite mer luft i dagarna igen. Jag kommer jobba hela sommaren med undantag för några långhelger (tävlingar) samt lite flex här och där. Men det ska faktiskt bli skönt att vara ”hemma” i sommar. Enda resan som just nu är planerad är Thailand om mindre än två veckor dit jag åker för att springa Sukhothai Marathon tillsammans med Isabel och Manne. Med oss kommer även Malin Ewerlöf som kommer coacha oss i löpning under resan samt ge oss värdefulla tips inför loppet. Ser så mycket framemot att detta och ska verkligen ta till mig så mycket jag kan av henne, hon är lite av en legend och tyckte hennes sätt att lära ut på Bosön i vintras där jag var på en 1-dags coachutbildning var riktigt riktigt bra. Kommer gå in mer på det när det närmar sig. Men låt oss säga som såhär, ett lager Resorb ska inhandlas i veckan då det är rätt varmt där borta. Pjuh! Blir en bra sista ”genomkörare” inför IRONMAN 70.3 Jönköping. 

Men förutom det så kommer jag vara på hemmaplan och fokusera på träningen en del. Hösten kommer bli intensiv och dessutom närmar sig Kalmar med stormsteg. Helt galet att det är mindre än två och halv månad kvar till IRONMAN Kalmar. Jag har fram tills nu inte känt någon som helst nervositet inför det loppet trots att det är det tuffaste någonsin i min ”tävlingskarriär”. Men nu börjar tankarna poppa upp allt mer frekvent och jag kommer på mig själv att googla klipp från tävlingen.

Nåja, får rasta tävlingsnerverna ikväll då ska jag cykla långpass med Nathalie. På schemat står tempo i IM-fart samt lite annat smått och gått. Kommer bli en sen kväll då jag inte kommer vara ifrån jobbet fören sent då jag ska utbilda operatörer och sen 2.5h cykling på det. Jo men tjena!

Det är nu man tänker ”eyes on the prize”, tänker på vinresan i höst efter IM Kalmar och kör. Hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej och tack för en himla bra och inspirerande blogg!
  Är själv sugen på att börja med triathlon (har kommit så långt att jag skaffat en racer och en våtdräkt med drömmålet att genomföra en IM 70.3 nästa år) och undrar om inte du kan dela med dig av dina bästa tips för hur man kommer igång? Hur ska man tänka med träning och återhämtning? När ska man börja fundera på att skaffa en coach?

  Du är grym!

  Julia 2018-06-12 13:17:59
  Svara
 • Vad spännande med marathon i Thailand, minst sagt annorlunda än vad man är van vid 🙂

  Och varmt, som du säger. Mitt bästa tips: dricka myvket vatten (men inte FÖR myvket) 4 dagar innan. Men inte hälla i sig samma dag (för att slippa ha massa vatten i magen).
  Men du kommer ju göra det där med bravur!!!

  Elin 2018-06-11 16:00:58
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!

   Ja men verkligen, så annorlunda och en liten utmaning i värmen. Därav att jag hoppade på det, älskar när det skiljer sig från annat! 🙂

   Tack för pepp! Stor kram

   joannaswica 2018-06-12 10:30:36
   Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!