Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vårfräsch med silver.

Detta inlägg är ett samarbete med Efva Attling.

Från att ha varit en riktig silvertjej och tycka att guld enbart var för Marbellatanter gick jag helt över att enbart bära guld (kanske i samband med att jag själv blev en Spanien fantast) och lämnade silvret bakom mig. Däremot tycker jag det är så snyggt på andra och tänker många gånger att jag skulle vilja börja mixa guld och silver mer. Därav anledningen till att jag glatt tackade ja när jag blev kontaktad för att göra ett samarbete med Efva Attling. Jag tycker hon är en cool kvinna som gör fina smycken, framförallt den kollektionen jag fick presenterat för mig som fångade mitt intresse när jag skulle välja ut några favoriter som kändes som mig inför detta samarbetet.

Jag fastnade direkt för det stela armbandet med stor onyxsten. Det kändes väldigt stramt och stilrent vilket känns lite utmanande då det blir ett spännande inslag i mina outfits. Jag valde även 2 ringar samt ett par coola örhängen som jag kommer visa lite längre fram, ni får dock se den ena ringen redan nu då jag tyckte den var så fin i solen. Den kallas inte för dreamring för ingenting. Känns väldigt Gatsby och ger en feeling av power. Ska testa att ha den tillsammans  guldringar i helgen. Tror det kommer bli väldigt coolt även om den funkar bra ensam på handen också. Den märks om man säger så vilket jag gillar. Jag är ju en sucker för rassel, som den Marbellatant jag är.

Armbandet hittar ni här och ringen finns här. Uppger ni  JOANNA20EAS så får ni 20% på silversmycken, bra va? Koden gäller både online och i konceptbutikerna” till 20/5.

Kram på er, hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Joanna Swicas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che