Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans träningslista V 18

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: VILA
Ons: VILA
Tors: 5 km löpning med progressiv ökning efter 3.5 km därefter benstyrka.
Fre: VILA

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Då jag knappt har tränat något denna veckan och ännu inte har kört helgens träning så får jag säga förra veckans träningsbuddys som jag träffade nere i Marbella. Simmade och cyklade med David, Martin, Patric och Viktoria vilket var så jädra roligt. Älskar hur Instagram kan föra samman människor.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Förhoppningsvis blir lördagens pass riktigt bra då jag cyklar på min nya bebis Grand C.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
John Newman – Love me again.

VECKANS MOTGÅNG:
Säger motvilligt loppet, för även om det gick helt ok så är resultatet inte helt tillfredsställande.

VECKANS REFLEKTION:
Jag tog en extra vilodag igår fast att klockan bara var åtta och jag hade hunnit med mitt en timmes långa cykelpass. Men jag hade verkligen noll lust. Så jag tog en dusch, la en ansiktsmask och bäddade ner mig i sängen. Det var så skönt, men vet ni vad som gjorde mig mest tillfredsställd? Det var lugnet. Jag kände noll stress och när jag scrollade i flödet på instagram där jag kom över en bild på en svettig kropp med en text om att det är bara människor utan karaktär som hoppar över träning. Istället för att ens bli irriterad tänkte jag bara ”kan man tycka” och fortsatte scrolla. Det är skönt att ha den insikten. För även om jag skulle kunna träna 3 gånger om dagen 98% av året då min motivation oftast ligger tokhögt så finner jag ingen glädje i min träning om jag inte kan få skita i allt då och då. Eller att lita på min coach som efter gårdagens avstämning beordrade vila med undantag för lätta promenader och lätt styrka. Jag får det nya schemat på söndag och jag är riktigt spänd på att se hur träningen är upplagd då Simon sa igår att han har tänkt om och lagt en ny plan.

VECKANS HELL YEAH:
SAMARBETET MED CANYON!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Brickpass 50km cykel + 10 km löp.
Sön: Lätt styrka.

VECKANS EXTRA:
Blev intervjuad av en tidning idag och ni kommer kunna läsa intervjun i Juli. Det är en extra liten boost denna veckan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Toksnygga tights!!! (Och starka ben!)

    Man blir för trött på hetsen ibland, träningshetsen. Vad myvket bättre det skulle vara om vi inspirerades sv varandra istället för att några hetsade och triggade. Träning ska göra att vi mår bättre, når målet dom man har (och målet man har är individuellt, som tur är). Inte hetsa. Hatar hetsen.

    Hoppas ditt lördagspass blir magiskt! 🙂

    Elin 2018-05-04 20:56:54
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!