Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans träningslista V 15

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: Cykling 18 min uppvärmning därefter 10×70 sekunders intensiv intervallcykling i zon 5 med 20 sekunders återhämtning mellan varje intervall + 2 km jogg.
Ons: Simning TR 1600m.
Tors: Cykling 60 minuters tröskel med 8×3 min zon4 intervaller på morgonen + 9.5 km löpning hög zon 3 på eftermiddagen.
Fre: VILA.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Är så oerhört glad att träna med Emelie, vi simmar, springer och cyklar ihop vilket inte bara är jäkligt roligt, det betyder så mycket nu när jag dippar rent mentalt.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Torsdagens träning helt klart. Cyklingen på morgonen kändes stark och benen var krispiga, vilket såklart kändes på kvällslöpningen med Kenth. Jag var medveten om att vi höll ett relativt högt tempo mot vad jag egentligen skulle springa i, men då det kändes bra så fortsatte vi runt Kungsholmen i ett lugnt och behagligt snacktempo. När vi var klara så insåg jag hade sprungit min tävlingsfart från förra året på 10 km 80% av sträckan utan större ansträngning. Idag känns det dock i benen så vilan idag kommer väldigt lägligt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Super Rich Kids – Frank Ocean.

VECKANS MOTGÅNG:
Mina schizofrena tävlingsnerver som ni kan läsa om här.

VECKANS REFLEKTION:
Alla tankar kring tävlingen och planering av dagarna som just nu far runt i skallen på mig.  Att hela tiden tänka steget före och pussla ihop träning med jobb, events och det privata. Det är inget problem, för jag ser ju till att ha planeringen klar 2-3 veckor i framkant hela tiden. Men då jag tänker igenom varenda dag i detalj så blir det automatiskt att jag grottar ner mig i detaljer kring händelser som skall komma eller har varit. Det leder till ett högvarv och jag märker på mig själv hur det börjar bli allt viktigare för mig med att befinna mig i helt tysta rum. Jag lyssnar mindre på både musik och poddar just nu och jag kommer på mig själv att sätta tv:n på mute när jag jobbar hemifrån samt mer och mer jobba med stängd dörr till mitt rum på kontoret. Samma sak gäller när jag cyklar/springer – jag väljer allt mer bort hörlurarna. Alternativt att jag har på mig dem med inte lyssnar på något.

VECKANS HELL YEAH:
På söndag ska jag och Karl Dyall hålla i Reebok Experience DarkEx träning. Det ska bli SÅ kul och vill man anmäla sig så finns det fortfarande platser här.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Progressivt långpass 18 km.
Sön: 7o/20 cykelintervaller.

VECKANS EXTRA:
Fick hem en stor leverans med nya fräscha Reebok kläder igår. Tänkte ta med ett lass ner till Marbella och fota ett inspirationsinlägg till våren. Yay or nay?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!