Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Örongodis

För några veckor sedan när jag hade som mest PMS tyckte jag att jag minsann f ö r t j ä n a d e ett par nya örhängen. Det blev ett par stycken. Men jag lever likt min kära vän Felicia med åsikten att man aldrig kan ha för många örhängen. Och då jag gillar er och tycker att fler borde anamma denna livsfilosofi så tänkte jag dela med mig av några favoriter just nu.

Vi börjar med dessa. Jag har ännu inte invigt dem, eller jo, när tog bilderna men annars så ligger de där i lådan och bara väntar på det perfekta tillfället. Jag är en sådan person, jag spar på godbitarna. Ni hittar dem här. 

Fortsätter vidare till dessa 70-tals inspirerade små godingar som jag flitigt använder. De är från ASOS och kostar under 100-lappen. Ni hittar dem här.


De sista tre är också från ASOS men nu när jag gick in och skulle länka till dem så var det borta, men jag tycker de är så fina att jag väljer att lägga upp dem ändå. Ni får se det som inspiration helt enkelt.

Avslutar med att sätta ihop en lista med några fler ”statement” örhängen som jag skulle kunna tänka mig att bära. Bilderna är klickbara.
Ha en fortsatt fin lördag godingar, hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!