Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Benpass & nerver av mjukt stål.

Är på väg hem för att ta en snabbdusch, jobba med bloggen samt skriva ihop en lista på vilka som kommer på FRIENDCATION x OOOAW x EAST – eventet nästa fredag. Se mer information i Friendcationgruppen på FB , det finns 3 platser kvar – sen är det fullt!

Om 2,5 timmar ska jag infinna mig på Sergel Stadium där jag ska hålla event tillsammans med Reebok Nordics som startar 19.30. Jag är nervös, vilket förvånade de personer jag har berättat för. ”Du som är så självsäker och van vid att stå i centrum? Du har ju flera tusen som följer dig på stories varje dag, det är väl inte nervöst?”. Men alltså, det är ju faktiskt inte samma sak. Att stå inför 150 personer är heeeeelt annorlunda än att prata in i en mobilkamera. Distansen mellan mig och den som tittar är milslång. Och så menar jag inte bara avståndsmässigt.  Bara för man har bra självförtroende och gillar att hålla låda betyder inte det att man har nerver av stål. Men jag tänker såhär: det går som det går. Det viktigaste är att jag gör mitt bästa – sen kan jag inte påverka utfallet mer än så.

Körde ben med Emelie i morse vilket börjar kännas nu. Benen har fått jobba ordentligt de senaste 3 dagarna och det kommer göra dem gott att simma imorgon bitti. Det är nu jag tänker: utveckling utveckling utveckling. Fasan över att benen inte ska orka det tempot jag vill hålla i Marbella, herregud, blir svettig bara jag tänker på det. Det gör mig mer nervös än kvällens event. Som när jag körde IM Gdynia 70.3 förra året och det låste sig totalt för mig de första 3 milen. Det var som att cykla i sirap och benen var helt okontaktbara. Det ordnade dock upp sig de sista 6 milen men känslan jag hade under den första biten var fruktansvärd. Jag grät och snorade samtidigt som jag tyckte att jag totalt värdelös.

Här kommer benpasset:

5 x 5 benböj (jobba upp till en tung sista 5:a)
4 x 15 Hacksquat
3 x 10 liggande benpress (varje ben)
3 x 10 snett liggande benpress (varje ben)
3 x 10 (på varje ben) liggande lårcurl

a ) Avslutande cirkel 5 varv / 10 reps:
Raka marklyft med kettlebell
Goblet squats
Militärpress
Bicepscurl

b ) Avslutande cirkel 3 varv / 1o reps
10 utfallsteg med vikt (ta stången från förra cirkel) på varje ben
10 sidolyft hantlar axlar
10 lyft hantlar fram axlar
10 pressar hantlar

Ha en fin kväll, vi ses kanske ikväll – kom fram och ge mig en kram då. Måste byta t-bana nu. Hej! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!