Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Köpenhamn

Ligger på hotellrummet och äter edamamebönor, går igenom dagens jobb och lyssnar på hur staden utanför fönstret sjuder av liv. Min plan var att ta mig ut på en löprunda bort till sjöarna och därefter käka något på vägen tillbaka till hotellet. Gav upp den tanken ganska fort under dagen. Har känt mig hängig och det enda jag ville när jag åkte mot hotellet var att riva av mitt löppass nere i hotellets gym (försöker alltid att boka hotell med gym, prio ett!) och hämta upp sushi på rummet. Och så blev det. Har legat under täcket, det är seriöst soja överallt, och grisat samtidigt som jag har fått undan lite jobb. Har inte ens dåligt samvete över ett jag inte njuter av Köpenhamn. Ska ju tillbaka hit på fredag igen. Här kommer mitt löppass som som jag brukar köra när jag är i väg. Det är enkelt och man behöver liksom inte tänka.

2 km uppvärmning 5.50 tempo – 3 km 4.50 tempo – 2 km 5.30 tempo (höj till ca 3% lutning) – 3 km 4.50 tempo.

Klart!

Ha en fin måndag, kram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Inspireras av dig, ditt driv och att du är så ärlig med allt.

    Puss & kram

    Hanna O 2017-11-01 10:08:56
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!