Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

La Vella Farga


Då var jag äntligen här. En timme utanför Barcelona ligger detta fantastiska ställe. La vella Farga är en liten mini herrgård/slott med fantastisk vy och personal. Vi kom sent igår kväll men hann avnjuta en trerätters med ett gott glas rött  samt lite jobb innan jag och min nyfunna vän Emma somnade som små barn vid tio.

Jag är som nerbjuden hit av Replay, WISP och Resia och stannar till fredagkväll. Det är dagar fyllda med träning, yoga och föreläsningar. Jag jobbar även en del med mitt här nere men det funkar faktiskt väldigt bra.

Vid halv sju imorse ringde klockan och sen drog vi iväg på pw. Jag och Janne kände ganska fort att vi ville springa och drog iväg före de andra. Efter 3-4 km vände vi och såklart…hittade inte de andra. Alltså det är så jävla typiskt mig. En mil senare och en påknackning på en spansk liten bondgård som fick visa oss vägen tillbaka var vi tillbaka på hotellet för frukost. Det fina i detta var att knäet gav inte ifrån sig ett pip trots backig terräng och ojämt underlag. Löpning alltså. Ä l s k a r.

Efter frukost jobbade jag undan mailen i en timme och därefter var det dags för 90 min styrka och cirklar. Resten av dagen kommer innehålla ett yogapass och en föreläsning. Och såklart några timmar fri tid för sitt. Ett dopp i poolen är ju klart givet med.

Dags för lunch, got to go. Hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Joanna Swicas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!