Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frank Ocean och blomsterkransar i håret.

Topp från Missguided, Kjol från Zara, skärp från Gucci, väska från Chloe och skor från H&M.

Då var WOW-oskulden tagen. Känner mig som en äkta festivalbabe och trots att vi gick hem efter Frank Oceans spelning igår så har jag kommit in i en riktig härlig festivalkänsla. Vi stod och kände på det lite igår om vi skulle gå vidare men både jag och Calle kände att säng, en lång sovmorgon och istället vara riktigt taggade för fredag och lördag lockade mer. Det var så skönt när vi tittade på varandra och började skratta lite smått, båda tänkte samma sak. Pensionärerna gick hem, ungdomarna fortsatte till Stay Out West. Znark.

Vi kom ner vid halv sex igår och efter att vi checkade in på hotellet så drog jag ner till Pinx där Interflora hade bjudit in till fördrink. Sedan begav några av oss bort till Linneplatsen för att få våra band, hänga lite vid Interfloras monter och därefter promenerade vi bort till VIP-området i Belparc för att dricka en öl och titta på folk. Alltså jag älskar att bara sitta och titta på folk. Det är en av mina favoritsysslor. Jag fascineras så av människor och blir inspirerad av kläder, olika stilar och hur förbannat snygga många är. Vem behöver Pinterest när man har en live sådan varje dag ute på gatan. Och i detta fallet ännu bättre, på en festival där stilkänslan är snäppet vassare.

Frank Ocean var bra igår, jag gillar honom som fan och har lyssnat på honom i flera år. Jag blev dock lite besviken på hans framträdande. Det var lite slött. Lite, yo yo yeah..slött snack och han verkade inte helt med. Men så fort han börjar sjunga så slätas det över lite, för hans röst är maaaaaagical.

Nu ligger jag i sängen och betar av lite mail och bloggar. Ska snart iväg till Slottsskogen där festivalområdet ligger. Ska hämta en blomkrans, hänga lite på området och därefter får vi se om vi drar på en dagsfest på Lounge eller möter upp Natali & Co. Njuter till fullo att bara vara och ta det som det kommer. Har inte ens träningskläder nerpackade. Det är första gången på väldigt länge det händer.

Dags för att dra på krigsmålningen, vi hörs, hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SHIT vad snygg du är kvinna! Du och din kille verkar så himla fina ihop. Kram från Malmö!

  Fia 2017-08-11 10:10:43
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Men vad gullig du är, tack! Är riktigt kär i den toppen, hittade den hemma i lådan. Tänk vad ”felköp” kan bli rätt ibland. 🙂

   Joanna Swica 2017-08-11 10:12:21
   Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!