Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Benahavís

 

Om ni besöker Marbella och är sugna på en mindre utflykt eller middag på annan ort så måste ni besöka Benahavís. Den lilla staden ligger ca 7 km från kusten mellan Estopona, Ronda och Puerto Banus. Det tar ca 15 minuter att köra dit och på vägen kan man även stanna och bada i vattenfallen som slingrar sig ner från den lilla byn. Eller för er med lite mer gutts, testa body rafting!

Vi brukar dra dit och äta sen middag lite då och då när vi är nere i Marbella. Denna gången tog vi med oss Jonte och Mathilda och jag tror de uppskattade det lika mycket som vi gör. Anledningen till att jag skriver sen middag är för att det är så jäkla varmt däruppe då det är minimalt med bris och luften nästan står stilla. Så boka runt 22:00 så kan ni sitta ute utan att förvandlas till en blöt fläck på stolen.

Det är så otroligt mysigt med alla små gränder med uteserveringar och små pittoreska bodegas. Dra in en kanna (eller fem) Tinto de Verano och njut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Benahavis sätter jag upp på listan till nästa resa till Solkusten. Tack för tipset! 🙂

    Emsan 2017-08-10 20:45:46
    Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!