Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Chop it off!

Skjorta från H&M, jeans från Dr Denim, skor från Jennie Ellen och smycken från SevenEast, Sophie by Sophie, Bering och Kranz & Ziegler. 

Vaknade i morse och började googla inspirationsbilder på kort page, eller bob som det heter. Sen ändrade jag mig under dagen och tänkte ”näh, jag sparar ut det”. Och när jag sedan drog till Amandas salong efter jobbet fick jag feeling och tänkte ”spara för vadå?” Av med det bara, freeeeedom!

Efter frisörbesöket mötte jag upp Johanna och Rubin för en snabbfika på Pom & Flora. En gammal kollega till mig jobbar i köket där så hon överraskade med en ny variant på chiapudding med spirulinasmoothie på toppen. Tror den hette ”Geen hulk” eller så var det..äh jag vet inte, något med grönt i allafall. Den var smarr, men inte lika smarrig som min vattenmelon med vispad kokosgrädde. Nom nom nom.

Och håret då? Ja men ni ser ju själva. Sexigt, livligt, feminint och jädrigt coolt. Men det viktigaste av allt – jag spar tid på morgonen.

Vinst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Smokin hot ?? Du passar verkligen i allt ?

  Helena 2017-06-29 22:29:27
  Svara
 • Älskarrrrrrr! Så sugen på att kapa! Tips på hur man får sådant fluff i ett tunt, slirigt svennebarr? ? All swicspiration är välkommen! ?

  Ida 2017-06-29 20:07:02
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Föna med rundborste, i med saltvattenspray/mousse och spraya med texture spray och ruffsa om ordentligt! Du kan även sova med saltvattenpsray och ”forma” håret morgonen efter. 🙂

   Joanna Swica 2017-06-30 10:55:24
   Svara

senaste från Hälsa

Joanna Swicas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!